Un turneu de minifotbal va avea loc în perioada 29-31 iulie, pe Valea Țibleșului, în comuna Căianu Mic. Competiția, la care sunt așteptați peste 350 de participanți, este organizată de Primăria Căianu Mic, VIG Pavaje și Pensiunea Perla Țibleșului.

24 de echipe, trei terenuri și peste 350 de jucători – acestea sunt coordonatele celui mai tare turneu al verii, din județul Bistrița-Năsăud. Partidele de minifotbal se vor disputa pe terenul sintetic de la Pensiunea Perla Țibleșului, pe terenul sintetic din Căianu Mare și pe sinteticul din Dobric. Toate partidele vor fi arbitrate de arbitri acreditați de minifotbal.

Timp de trei zile, vineri – sâmbătă – duminică (29-31iulie) se anunță un regal fotbalistic, cu meciuri spectaculoase. Vor participa echipe din zona Văii Țibleșului, din tot județul Bistrița-Năsăud și sunt așteptate și echipe din județul Cluj. Participanții vor primi, la final, premii constând în cupe, medalii și diplome. De asemenea, toți participanții vor avea acces gratuit la piscina de la Perla Țibleșului, pe perioada celor trei zile.

Taxa de înscriere este de 200 de lei/echipă iar echipele sunt așteptate să se înscrie până marți, 26 iulie. Pentru înscrieri și alte informații, telefon 0749 079 762 – Călin.

Va fi o competiție organizată cu mult profesionalism și suntem convinși că vom avea parte de un spectacol fotbalistic și de fair-play. Toți participanții vor fi bine primiți în comuna noastră, la un turneu de fotbal cu echipe din comuna noastră (Șoimii Căianu Mic), din județul Bistrița-Năsăud și nu numai„, a declarat primarul comunei Căianu Mic pentru infobitrita.ro.

SPUNE-TI PAREREA