Un bărbat este căutat de poliție după ce a dat o spargere de peste 80 000 de lei. Pe lângă bani, acesta a furat și un laptop din casa unui bistrițean. Imagini cu hoțul au fost făcute publice de către Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud care cere ajutorul oamenilor pentru a-l identifica.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Dacă recunoașteți persoana din imagini, vă rugăm să contactați Poliția
La data de 28 iunie 2022, un bărbat din Bistrița a sesizat, prin 112, faptul că i-au fost sustrași din locuință 53.200 de lei, 6.250 de euro și un laptop.
Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investiții Criminale Bistrița-Năsăud, care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.
Până la această dată, au fost desfășurate mai multe activități investigative, iar pentru identificarea autorilor, polițiștii au ridicat și analizat mai multe imagini video, surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă.
Astfel, polițiștii caută persoana care apare pe imagini, a cărei identificare ar putea conduce la soluționarea cazului. Cei care recunosc persoana, ori pot să ofere informații în legătură cu aceasta, sunt rugați să se prezinte la Poliție sau să sune la nr. 0758237605“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA