Curățenia  și întreținerea căilor publice, pe parcursul Zilelor Bistriței, au fost asigurate de Supercom 24 de ore din 24, a transmis compania într-un comunicat de presă.

„Operatorul S.C Supercom a desfasurat timp de patru zile, 24 de ore din 24, activitati de intretinere a zonelor in care s-au desfasurat evenimentele dedicate Zilelor municipiului Bistrita.

In toata perioada aceasta, cetatenii s-au putut bucura intr-un mediu curat de activitatile organizate in orasul lor, curatenia fiind asigurata de catre Supercom prin angrenarea aspiratoarelor mecanice, a periilor mecanice si electrice pe timp de noapte si de zi, dar si a unui numar mare de angajati, prezenta acestora fiind indispensabila in conditiile in care a fost necesara glorirea sacilor si a cosurilor stradale din 10 in 10 minute.

Zona de interes in care serviciile noastre au fost asigurate in permanenta este Pietonalul Liviu Rebreanu si Piata Centrala, fiind colectati peste 150 de saci de deseuri in fiecare zi (echivalentul a 4 tone in 4 zile).

Intreaga noastra responsabilitate, disponibilitate si profesionalismul vor fi asigurate in continuare in interesul comunitatii bistritene”, se arată într-un comunicat al Supercom.

 

SPUNE-TI PAREREA