Florina Negrea, o tânără bistrițeancă de 29 de ani, și prietenul ei Florian Kromer, cetățean german, au apornit în aventura vieții lor, pe bicicletă. Cei doi au mai făcut, până acum, expediții cu bicicletele, dar acum vor să străbată aproximativ 4500 de kilometri, din sudul Germaniei, Freiburg (locul în care locuiesc) până la North Cape, Norvegia.

Cei doi au plecat la drum acum două luni și au reușit să parcurgă circa 2400 de kilometri. Scopul lor este să adune bani pentru copiii bolnavi de cancer prin intermediul fundației MagicCAMP. Până acum, ei au strâns donații de 12,952 RON, ținta lor fiind de 50 000.

Cei care vor să îi susțină, POT FACE DONAȚII AICI! De asemenea, pot urmări aventura lor superbă pe pagina de instagram flow4magic.

Salut! Noi suntem Florina și Florian – pe scurt Flo & Flo. În ultimul an de zile am cochetat tot mai mult cu ideea de a ieși din zona noastră de confort și de a petrece mai mult timp în natură, călătorind cu bicicleta, dar nu am găsit motivația necasara sau un motiv bine întemeiat pentru a incepe acest tur. Anul acesta insa, ne-am hotărât să facem o călătorie lungă începând din sudul Germaniei, Freiburg (locul unde locuim) până la North Cape, Norvegia. (aprox 4.500 km)
Hotararea a fost luata dupa ce am auzit despre Asociația Magic și mai ales despre proiectul lor, MagiCAMP. Motivatia noastra a crescut exponential si am simtit ca putem da un sens calatoriei noastre.
Prin intermediul proiectului nostru, dorim să derulăm o campanie de strângere de fonduri și să folosim banii adunați pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer prin a le oferi posibilitatea de a se bucura de tabara MagiCAMP, un loc in care isi pot reincarca bateriile, loc in care pot avea parte de prietenie, joaca, acceptare si intelegere.

Consideram că activitățile în aer liber și apropierea de natură este una dintre cele mai bune terapii non-medicale pentru fiecare dintre noi și cu atât mai mult pentru copiii diagnosticați cu cancer.

Cu donatia fiecaruia dintre voi, ne puteti ajuta să rămânem motivați sa pedalam kilometru dupa kilometru mai departe iar prin asta proiectul nostru va ramane cat mai mult pe picioare pentru copiii Magic“, au transmis cei doi.

Asociația Magic este una dintre cele mai importante organizații de caritate din România. Prin proiectele asociației, se oferă acces copiilor și părinților la sprijin social și emoțional completat de sprijin financiar sau material, în perioada în care copilul este bolnav. Din 2014, asociația oferă tabere, cazare, suport material și psihologic copiilor cu afecțiuni grave și familiilor acestora.

SPUNE-TI PAREREA