Poliția, jandarmii, dar și reprezentanții Agenției Antidrog s-au aflat ieri, 9 iulie, în trenul InterRegio 1941, Satu- Mare- Mangalia, care merge spre mare. Aceștia au desfășurat o acțiune de prevenire a consumului de alcool și substanțe psihoactive, sfătuindu-i, totodată, pe călători, să aibă grijă de bagaje, bani și documente.

„În după-masa de ieri, 9 iulie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, împreună cu cei de la Prevenirea Criminalității, specialiști ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud și jandarmi au desfășurat activități preventive și de informare, pe trenul spre mare.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Astfel, pe trenul InterRegio 1941, Satu- Mare- Mangalia, polițiștii și specialiștii antidrog au purtat discuții cu peste 100 de tineri, pe tema consumului de droguri. Specialiștii antidrog le-au explicat consecințele consumului de substanțe psihoactive și alcool, iar pentru a înțelege mai bine riscurile la care se expun, le-au dat ocazia să testeze ochelarii care simulează starea dată de consumul acestora.Totodată, pentru ca vacanța să le fie lipsită de griji, polițiștii și jandarmii i-au sfătuit pe călători să aibă grijă de bagaje, dar mai ales de bani și documente“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA