O problemă de brand a împiedicat Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud să preia, sub aripa sa, echipa de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului, după cum se anunțase cu ceva timp în urmă.

„Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud este un club al comunității, pentru comunitate!
Suntem deschiși permanent oricăror colaborări în beneficiul sportului, cu respectarea obligatorie a normelor și a legislației în vigoare. În acest context, ne-am dorit cesionarea dreptului de participare în Liga 1 a echipei de fotbal feminin – ACS Heniu Prundu Bârgăului, având certitudinea că astfel vom crea premisa unei bune organizări și dezvoltări a activității, după cum am demonstrat în cazul celorlalte echipe ale clubului nostru.
Din păcate, demersul nu s-a concretizat din motive care țin atât de păstrarea identității brandului sub care s-a dezvoltat echipa de fotbal feminin cât și a celor care contravin strategiei de evoluție a acesteia.
Din respect pentru suporterii Gloriei 2018 și ai fotbalului, ne considerăm datori să clarificăm aceste aspecte, fiecare dintre cele două părți urmându-și de acum propriul drum, adoptându-și strategia de viitor și asumându-și deciziile și acțiunile pentru propria entitate.
Rămânem fair-play și dorim mult succes echipei de fotbal feminin ACS Heniu Prundu Bârgăului!“, a transmis EUGEN V. COSMA, directorul CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA