Un tânăr a fost preluat, în această seară, de către un echipaj medical, din localitatea Jelna, după ce a fost atacat de urs pe un drum agricol din comuna Cetate. Tânărul a fost transportat de alți localnici de la locul incidentului până în Jelna, după care a intervenit ambulanța. Din fericire, leziunile nu îi pun viața în pericol.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Un echipaj EMU-M/B2 din Stația Centrală Bistrița a asigurat în această seară asistență medicală la un bărbat de cca.20 ani, afirmativ mușcat de un urs.
Pacientul a fost preluat la întâlnire, pe raza localității Jelna. A fost evacuat de la locul incidentului de alți cetățeni.
La evaluarea medicală efectuată s-a constatat prezența a două plăgi, la nivelul feței dorsale și palmare a mâinii drepte, fără alte leziuni care să îi pună viața în pericol.
I s-au acordat îngrijirile necesare și a fost transportat la UPU pt. investigații și tratament de specialitate”, a transmis Dr.Muzsi, managerul SAJ BN.

 

După acest incident, ISU Bistrița-Nasaud a trimis mesaj prin sistemul Ro-Alert despre prezenta unui urs pe raza localității Jelna, recomandând populației măsuri de autoprotectie.

SPUNE-TI PAREREA