Tricouri semnate și purtate de legendele fotbalului românesc și ale Clubului de Fotbal Gloria Bistrița sunt scoase la licitație pentru a veni în ajutorul unei familii din localitatea Strâmba, comuna Josenii Bârgăului. Familia Cozac este alcătuită din 6 copii și părinții lor, iar un al șaptelea copil se va naște în această toamnă.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Deși ambii soți lucrează, ei se descurcă greu și condițiile în care trăiesc sunt sub orice critică. O casă de aproximativ 28 mp, fără apă și curent eletric, bântuită adesea de șobolani, le este adăpost. Familia are nevoie de 15 000 de euro pentru a-și cumpăra o casă cu grădină care a fost identificată de Fundația Peniel.

Puteți veni în sprijunul familiei Cozac în mai multe moduri:

  • Să fiți prezenți pe Stadionul „Jean Pădureanu” vineri, în 1 iulie 2022, între orele 17.00-18.30, la meciul caritabil de fotbal care se va desfășura între Echipa Poliției (care a câștigat campionatul județean de fotbal desfășurat între instituții) și Echipa Mediului de Afaceri din județul Bistrița-Năsăud.
  • Să cumpărați tricouri semnate și purtate de legendele fotbalului românesc și ale Clubului de Fotbal Gloria Bistrița, la relansarea echipei de fotbal de anul trecut, printre care se numără Dorinel Munteanu, Sânmărtean Lucian, Viorel Molodvan, Costin Sergiu, Florin Prunea, Costel Câmpean. Tricourile vor fi scoase la licitație, în perioada următoare, pe Facebook.
  • Să donați bani direct Fundației Peniel (CF 11837776), cu mențiunea „Pt. Familia Cozac” – în unul dintre conturile fundației deschise la BRD:

Lei – RO40BRDE445SV75185024450
EUR – RO94BRDE445SV75185884450
USD – RO42BRDE445SV74035534450.

Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de existență a echipei de suflet a bistrițenilor, Gloria Bistrița, am decis să ne implicăm în sprijinirea unei familii care trece prin vremuri dificile.
Mai precis, vrem să ajutăm familia Cozac, cu 6 copii (cel mai mare de 13 ani) și al 7-lea așteptat să se nască la toamnă, să se mute într-o casă care să le permită o viață decentă.
În acest scop, am decis să scoatem la licitație echipamente sportive cu tricouri semnate și purtate de legendele fotbalului românesc și ale Clubului de Fotbal Gloria Bistrița la evenimentul de relansare a echipei de fotbal de anul trecut. Printre aceste legende se numără Dorinel Munteanu, Sânmărtean Lucian, Viorel Molodvan, Costin Sergiu, Florin Prunea, Costel Câmpean.
Prețul unui echipament sportiv (tricou semnat și șort) începe de la 150 de lei. Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre echipamente, vă rugăm să lăsați mesaj cu prețul pe care îl oferiți la pozele afișate în acest scop pe pagina noastră de Facebook.
Banii astfel strânși vor fi folosiți în vederea achiziționării unui teren și construcției unei case pentru familia Cozac.
Fiți mândri de echipa voastră de fotbal, la ceas aniversar, și fiți solidari cu cei aflați la nevoie!“, a transmis conducerea clublui Gloria.

SPUNE-TI PAREREA