Vineri, 24 iunie, se redeschide terasa Brikada de pe Pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrița. Localul a fost închis pentru o scurtă perioadă, timp în care a fost elaborat un nou meniu pe care îl veți descoperi în curând.

Brikada este locul în care „alchimiștii“ aduc la viață poțiuni magice: băuturi originale, create după rețete proprii, cu ingrediente surprinzătoare.

La Brikada, cafeaua și cocktail-urile nu sunt simple băuturi, ci adevărate experiențe senzoriale care te duc într-o lume magică a ingredientelor și priceperii de a le mixa. De asemenea, este un loc destins, familiar și prietenos cu animalele.

Eyedrops, melancolici și energizanți, ca întotdeauna

Terasa pentru sezonul estival are, anul acesta, un nou concept și va fi inaugurată cum se cuvine: cu un concert Eyedrops, o trupă de muzică alternativă din București, marcată de lirică aparte, feermecătoare, melancolică și, în același timp energizantă.
Evenimentul va fi și un warmp-up pentru festivalul WTF – Way Too Far Rock Festival, așa că, în cadrul său, veți putea descoperi mai multe despre line-up, promoții și merch.

A sosit în sfârșit momentul să revenim pe zonă full force, cu un meniu nou, plin de Poțiuni Magice și o terasă nouă! Ca în fiecare vară, ținem tradiția-n viață și i-am invitat pe frătiucii de la EYEDROPS să susțină un concert live pe pietonal.
Haideți să ne adunăm pentru o seară plină de energie și magie, muzică, poțiuni de zei și cel mai bun vibe din zonă.
Acest eveniment este un Warmup pentru Way Too Far Rock Festival 2022 și găzduit de BRIKADA în calitate de Alchimiști Oficiali ai festivalului“, au transmis organizatorii.

SPUNE-TI PAREREA