Polițiștii din Bistrița-Năsăud sunt, în această perioadă, cu ochii pe tinerii care ies la evenimente și petreceri, dar, mai ales pe șoferi. Un conducător auto a fost depistat azi noapte sub influența unor substanșe psihoactive, asfel de infracțiuni fiind deja la ordinul zilei în Bistrița-Năsăud.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Citește și:

Trei tineri din Șieu Odorhei și Bistrița, prinși cu droguri în mașină (VIDEO)

În noaptea de 18/19 iunie a.c., în intervalul 20.00-04.00, pe raza orașului Beclean, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Beclean, Compartimentul Rutier au desfășurat acțiuni de monitorizare și control a traficului rutier.

În acest sens, pe raza orașului Beclean și localităților arondate, au fost efectuate controale în trafic, fiind oprite 31 de autoturisme și legitimate 39 de persoane.

Astfel, pe Drumul Județean 172, între localitățile Beclean și Figa, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Șieu-Odorhei. Acesta a fost testat cu aparatul Drug Test 5000, rezultatul fiind pozitiv, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate. În cauză a fost întocmit dosar penal.

De asemenea, pentru celelalte abateri constatate în cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale în cuantum de 8140 de lei, fiind reținute și două permise de conducere.

La aceeași dată, polițiștii din Năsăud, împreună cu jandarmi au desfășurat acțiuni similare, pe raza orașului. Astfel, au fost oprite pentru control 74 de autovehicule și legitimate 95 de persoane, dintre care 55 au fost testate cu aparatul etilotest.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost aplicate 17 sancțiuni, în valoare totală de 3.770 lei. De asemenea, ca măsuri complementare, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și reținute 2 permise de conducere“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA