Vloggerul Mircea Bravo a anunțat, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui eveniment, la Bistrița, că se va căsători. Acesta nu a pierdut timpul și a făcut nunta joi, 16 iunie, cu o frumoasă bistrițeancă, pe nume Giorgiana.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

De la petrecere nu au lipsit prieteni cunoscuți ai comediantului, dar nici celebra „bunică“ a comediantului, Tanti Lenuța, femeia care este prezentă de multe ori în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube.

Mireasa, de o frumusețe naturală impresionantă, a purtat o rochie elegantă, cu mâneci lungi și un decolteu adânc, un machiaj discret și o coafură minimalistă.

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, are 33 de ani și este orgininar din Beclean. A terminat Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, însă niciodată nu a profesat în domeniu. A devenit cunoscut datorită sketch-urilor amuzantee pe care le distribuie pe canalul de Youtube, care în prezent este urmărit de peste un milion de oameni.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

1 COMENTARIU

  1. Mircea Bravo, pe numele său adevărat Mircea Popa, este în prezent unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România. El a absolvit Facultatea de Drept, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj, iar după absolvire a ratat intrarea în barou la mustață, din cauza unei singure întrebări grilă, la care a răspuns greșit. Ar fi putut să devină magistrat, însă eșecul de la examen l-a determinat să facă o schimbare. Astfel a ajuns să-si descopere o pasiune pentru comedie, devenind unul dintre cei mai importanti influenceri și comedianți din România. Astăzi este una dintre vedetele mediului online de la noi, fiind urmărit de peste 900.000 de oameni pe YouTube, dar are show-uri de stand-up comedy și este foarte apreciat de generații de vârstă foarte diferite. Videoclipurile sale cu „bunica” sunt un adevărat succes.

SPUNE-TI PAREREA