O întâlnire a emblemelor Gloriei Bistrița (1970-2010), a avut loc joi, 16 iunie, la baza Alex din Bistrița. Au disputat un meci amical foști jucători consacrați ai Gloriei, elite ale fotbalului care au făcut ca tribunele să tresalte la fiecare fază spectaculoasă și fiecare gol marcat pentru echipa noastră.

 

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

„Legendele fotbalului bistrițean care ne-au încântat de a lungul timpului cu evoluțiile lor și golurile de senzație, au îmbrăcat din nou echipamentul alb-albastru și au „predat” la baza „Alex” o lecţie de neuitat a sportului rege. Ne sunteți modele, ne inspirați și vă apreciem pentru palmaresul clădit în ani și ani de muncă.
Ne-ați bucurat ca jucători și lideri în teren și vă mulțumim!
Gloria este, a fost și va fi!“, au transmis reprezentanții clublui CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Citește și:

INTERVIU cu Eugen Cosma, directorul Gloriei. Sportul din Bistrița la bilanțul de 100 de ani și noile sale perspective

Foto: Cristina Vlasa/ CS Gloria 2018 BN

1 COMENTARIU

  1. 100 de ani implineste ACF Gloria Bistrita 1922 !!! Acesti jucatori – seniori au reprezentat si purtat cu mandrie culorile alb-albastru ale adevaratei Glorii!
    CS Gloria Bistrita 2018 poate avea centenarul anul acesta in situatia in care dupa calculele „oficialitatilor” a crescut ca si Greuceanu la fiecare 1 an echivalentul a 25 ani ! Si uite asa avem un „centenar rosu – negru!!! Peste 4 ani deschide si Burleanu cu FRF-ul capsula! Suntem o tara de idioti spalati zilnic pe creier! Saracu’ Petre Tutea…

SPUNE-TI PAREREA