Doctorul Iuliu Silveșan, un apreciat medic bistrițean, în obstetrică și ginecologie, a trecut la cele veșnice la 62 de ani. Acesta a murit sâmbătă, urmând să fie înmormântat marți. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu, pot lua parte la privegiul care va avea loc azi, de la ora 18.00, la Capela de pe Strada Tărpiului din Bistrița.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Iuliu Silveșan avea o carieră îndelungată ca medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, dar avea și un cabinet particular. De asemenea, oferea consultațiila Policlinica Bistrița.

Vestea tristă a fost dată de fiica sa, Iulia Silveșan, pe pagina ei de facebook.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

„Ne luam ramas-bun la priveghi, luni 13.06 la ora 18:00, si marti la slujba de inmormantare de la ora 13:30, la capela de pe strada Tarpiului.
Drum bun spre Ceruri, dragul meu tata!
Acum o sa poti sa vezi lumea toata, asa cum ti-ai dorit mereu, si o sa ajuti sa se nasca muuuuulti ingerasi…“, a scris Iulia Silvesan.

 

Un mesaj a fost transmis și de către conducerea Spitalului Județean Bistrița-Năsăud:

„Cu profundă tristețe, aducem un ultim omagiu, un gând de recunoștință celui care a fost Dr. Silveșan Gherman Iuliu Ioan, medic primar în specialitatea obstetrică-ginecologie, fost medic șef al Secției Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Profesionist apreciat, om de un caracter aparte, a știut să dăruiască din zâmbetul, omenia și vorba sa bună.
Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Condoleanțe familiei îndurerate!“

SPUNE-TI PAREREA