Locuitorii din Căianu Mic vor avea parte de două zile de sărbătoare, în perioada 12-13 iunie. Duminică se vor desfășura competiții sportive, activități pentru copii dar și concerte pentru cei tineri, cu Mira, Mario Fresh și DJ. Luni, a doua zi de Rusalii va fi pus în scenă obiceiul agrar „Înstruțatul Boului“, după care va urma un spectacol folcloric unde invitați speciali sunt Vlăduța Lupău și Nicolae Furdui Iancu.

Prieteni dragi, așa cum am anunțat, de Rusalii, vom avea Zilele comunei Căianu Mic!În prima zi, duminică, 12 iunie, vom avea parte de competiții sportive de fotbal, cross și taekwondo, spectacol pentru copii cu personajele de poveste, picturi pe față și modelaj de baloane și concert de muzică ușoară cu începere de la ora 19:00, iar seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii!
A doua zi de sărbătoare, luni, 13 iunie, vom avea în desfășurare vechiul obicei agrar “Înstruțatul boului”, la Căianu Mic și Căianu Mare, precum și activități culturale, conform programului afișat!
De asemenea, cu această ocazia, vom premia și 32 de cupluri din comuna noastră care au împlinit 50 de ani de căsătorie!
Spectacolul folcloric, organizat a doua zi, în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, va fi unul de înaltă ținută!
Luni, pe scenă vor urca Grupul Folcloric “Glanetașul” din Târlișua, Ansamblul Folcloric “Roua Țibleșului” Căianu Mic, soliști vocali ai Văii Țibleșului, și soliști vocali ai Ansamblului Prefesionist “Dor Românesc”!
Surpriza acestei sărbători vor fi invitații noștri speciali: NICOLAE FURDUI IANCU și VLĂDUȚA LUPĂU împreună cu RAPSOZII MARAMUREȘULUI!
Mulțumim domnului Președinte, Emil Radu Moldovan și domnului Alexandru Pugna, pentru tot sprijinul acordat în organizarea acestor momente de bucurie pentru comunitatea noastră!
Vă așteptăm cu mult drag să ne bucurăm împreună de aceste zile frumoase de sărbătoare!“, a transmis primarul Paul Știr.

SPUNE-TI PAREREA