O femeie de 53 de ani din Bistrița este căutată de câteva zile, după ce a dispărut de acasă. Dispariția ei a fost sesizată în data de 4 iunie, femeia fiind plecată din data de 2 iunie. Astăzi, un echipaj de pompieri a început să efectueze căutări inclusiv în râdul Bistrița, în zona punții pietonale de pe strada Ghinzii.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

„Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 53 de ani, din Bistrița care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.
La data de 4 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din Bistrița, cu privire la faptul că, la data de 2 iunie a.c., soția sa, POP MARIA, a părăsit voluntar locuința și nu a mai revenit.
Femeia are înălțimea de aproximativ 1.70 m, greutatea de 75 de kilograme, iar la data dispariţiei purta o bluză de culoare maro, pantaloni negru cu alb, un batic de culoare maro și pantofi de culoare roz.
Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112“, a transmis IPJ BN într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA