Două accidente rutiere care au implicat copii s-au petrecut miercuri, chiar de Ziua Copilului. Un copil în cărucior a fost acroșat ușor de o motocicletă, în municipiul Bistrița. Din fericire, motociclistul a reușit să evite o tragedie, dar, din cauza vorajului, a intrat în coliziune cu un autoturism.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Conform primelor date, un tânăr de 19 ani, din Bistrița, în timp ce se deplasa pe o motocicletă, ar fi acroșat ușor un cărucior în care se afla un copil și ulterior a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 66 de ani, din Bistrița.
În urma accidentului, tânărul de 19 ani a fost rănit. Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Rutier Bistrița, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.“, se arată într-o informare a IPJ BN.

Tot de 1 Iunie, un accident rutier a avut loc pe Drumul Județean 172 H în localitatea Moruț, unde un copil de patru ani a fost lovit de o motocicletă.
Acesta a fost preluat de echipajul de terapie intensivă SMURD, conștient și cooperant, prezentând suspiciune de fractură de claviculă și un traumatism cranian minor. El a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Conform primelor date, un minor de patru ani care se afla pe o bicicletă, a fost acroșat și accidentat de o motocicletă, condusă de un bărbat de 48 de ani, din Florești județul Cluj .

În urma accidentului, minorul a fost rănit și transportat la spital. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările în care a avut loc accidentul“, transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA