Organizația PNL Bistrița-Năsăud a anunțat, într-o conferință de presă, că este gata de o restartare și o schimbare a abordării. Liberalii se gândesc cu seriozitate la anul electoral 2024 și spun că principalul lor obiectiv este câștigarea alegerilor locale.
Secretarul general al PNL BN, Ioan Zăgrean a explicat că ședințele de Birou Politic Județean vor fi convocate în zone diferite din județul Bistrița-Năsăud, asta pentru ca, liderii județeni să intre în dialog cu cât mai mulți liberali aflați la baza partidului.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Liderul PNL, IOAN TURC, a subliniat că a câștiga alegerile locale înseamnă în primul rând a păstra ceea ce are în prezebt și a obține mai mult, inclusiv președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”.

Important este să identificăm acel candidat în care oamenii să aibă încredere. Este misiunea și datoria noastră. Sigur, ne vom calibra alegerea și în funcție de competitorul nostru, care nu este altcineva decât reprezentatul PSD. PNL se bate cu PSD și invers. De aceea vom fi cât se poate de atenți atunci când vom face selecția”, a spus Ioan Turc.

 

1 COMENTARIU

 1. După trei mandate de administratie PSD-istă dominată de ideile putine si fixe ale primarului Ovidiu Cretu care nu a tinut seama de opiniile cetătenilor si s-a incăpătânat să cheltuie banii publici pe tâmpenii care au adus orasului Bistrita faima nrmeritată de „Caracalul Ardealului”, bistritenii si-au pus mari sperante intr-o schimbare privind administratia locală. Primarul Ioan Turc a inceput in fortă cu eliminarea strutilor si merelor de plastic de pe străzile orasului , dar, din păcate lucrurile s-au oprit aici desi mai e mult până departe. In campania electorală din 2020 Ioan Turc promitea realizarea următoarelor obiective:
  -Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare;
  -Administrație care are grijă de cetățenii săi;
  -Bistrița-oraș verde și curat;
  -Bistrița-oraș inteligent și atractiv pentru tineri;
  -Bistrița-destinație culturală și turistică unică;
  -Destinație pentru afaceri inovative;
  Este aproape la jumătatea mandatului si nu a livrat nimic din toate acestea, dar deja se gândeste la următoarele alegeri.
  Cu asemenea „performantă” slabe sanse de succes.

SPUNE-TI PAREREA