O casă din Poienile Zagrei a fost cuprinsă de un incendiu, în acaestă noapte. Pompierii militari năsăudeni au fost solicitați pentru a interveni, fiind driecționate la fața locului patru echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

De asemenea, au fost mobilizați și voluntarii de la SVSU Zagra. Incendiul a izbucnit ân jurul orei 02.00, la o gospodărie (casa de locuit, anexe, magazin alimentar, pe raza localității Poienile Zagrei.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, persoanele care locuiau in casa s-au autoevacuat, o femeie a suferit un atac de panică, dar nu s-a impus transportul acesteia la spital.

Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafața totala desfășurată de 450 mp și amenință să se extindă la gospodariile învecinate, foarte aproapiate.

Au fost evacuate bunurile din zonele de manifestare a incendiului, precum și mai multe butelii, care prezentau riscul producerii unei deflagrații.

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de contructie care prezentau riscul prăbușirii, in urma anchetei de la fata locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de o cauză de natura electrică (efectul termic al curentului electric)“, se arată într-o informare a ISU Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA