Orașele mari au oferit dintotdeauna numeroase avantaje și oportunități, mai ales în ceea ce privește domeniul beauty. Unul dintre marile avantaje este chiar faptul că aici regăsim o gamă variată de saloane, servicii și profesioniști, ce pare că poate îndeplini nevoile tuturor. Cum întotdeauna există și părți mai puțin plăcute, deși numărul de saloane este unul impresionant, cererile sunt deseori mult prea numeroase, mai ales atunci când vorbim despre orașele supraaglomerate.
Cu toții, atât femeile, cât și bărbații ne dorim tot ce este mai bun, serviciile de cea mai bună calitate, în special atunci când alegem serviciile de înfrumusețare, dat fiind faptul că aspectul bine îngrijit comunică mult mai bine decât o fac propriile cuvinte. Astfel că, ajungem de cele mai multe ori să ne programăm cu cel puțin o săptămână înainte dacă ne dorim să fim siguri că găsim un loc disponibil la unul dintre saloanele de beauty sau barber shop-uri cunoscute. Uneori însă apar situații neprevăzute, precum o întâlnire importantă sau un retuș de care avem nevoie cât să facem față îndatoririlor zilnice. În aceste situații probabil că intri pe internet și accepți cu teamă să faci o programare la primul salon disponibil din listă doar că, rezultatele nu vor fi neapărat cele la care tu te aștepți.

Aplicațiile de programări online au cunoscut în ultimul an o evoluție surprinzătoare întocmai datorită faptului că îndeplinesc cea mai mare nevoie și anume posibilitatea de a te programa oricând, la orice oră la cei mai de top profesioniști din domeniul beauty. În România, MERO este prima aplicație de acest tip, apărută de piață în anul 2017 ce în prezent deține o comunitate impresionantă de 1.200 membrii.

Apariția aplicațiilor de programări online a schimbat și, în același timp, revoluționat, modul în care ne putem programa pentru serviciile de beauty:

  • Nu trebuie să mai aștepți săptămâni întregi pentru o programare.

Există momente în care te decizi să îți faci o schimbare de look, iar timpul îndelungat de așteptare te poate determina să renunți la această idee sau poate afli despre o întâlnire importantă la locul de muncă de pe o zi pe alta, dar disponibilitatea profesionistului cunoscut îți dă planurile peste cap. Datorită aplicațiilor de programări online poți găsi un loc disponibil oricând, la orice oră ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să selectezi locația în care te afli, data și serviciile de care dorești să beneficiezi, și apoi să alegi profesionistul potrivit pentru tine.

  • Recenzii 100% reale oferite de clienți

Părerile celor care au încercat serviciile de care și noi dorim să beneficiem sunt cele pe baza cărora, de cele mai multe ori, luăm decizia finală. Pe MERO sunt disponibile 300.000 de recenzii verificate din partea clienților, astfel încât tu să alegi corect profesionistul de care ai nevoie și să scapi de emoțiile rezultatului final.

  • Știi de la început care cât trebuie să plătești

Cu toții cred că am pățit cel puțin odată să fim surprinși, dar nu într-un sens pozitiv, de suma totală de plată după un răsfăț binemeritat la salon. Acest lucru se întâmplă atunci când nu vedem lista completă cu manoperele și prețurile aferente și acceptăm sugestiile stilistului crezând că toate acestea sunt acoperite de prețul stabilit inițial. Pe MERO.ro poți vizualiza exact care sunt prețurile pentru serviciile dorite, și, în plus, poți achita prin intermediul aplicației.

Descoperă acum profesioniștii din apropierea ta și bucură-te de servicii de cea mai bună calitate.

SPUNE-TI PAREREA