Foto: Mihaela Hiticaș/ Știri din Beclean

O femeie de 32 de ani, soțul ei și bebelușul lor de doar nouă luni au ajuns duminică la spital după ce un incendiu le-a cuprins gospodăria din localitatea Coldău. Flăcările au cuprins o încăpere, holul și acoperișul, fiind stins de pompieri de la Garda de Intervenție Beclean, după aproximativ două ore.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore. Flăcările se manifestau violent la nivelul acoperișului, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, respectiv intr-un hol și în încăperea de unde a izbucnit“, a transmis ISU BN.

Femeia a suferit o intoxicație cu fum, fiind transportată la spital. Și copilul ei de nouă luni a fost dus la spital, deși nu prezenta leziuni și tarume vizibile. La spital a ajuns și soțul femeii. După cum au stabilit pompierii, incendiul a fost cauzat de un scurt circuit la un televizor.

„Echipajul de paramedici a preluat succesiv o femeie in vârstă de 32 de ani, care prezenta intoxicație cu fum la nivelul căilor respiratorii superioare, stabilă și conștientă și a evacuat-o spre CPU Beclean. Mai departe, a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.
Tot la UPU SMURD Bistrița a fost evacuat bebelușul femeii (aproximativ 9 luni) pentru investigații medicale amănunțite, nu prezenta leziuni sau traumatisme vizibile.
Tatăl copilului a ajuns la UPU SMURD Bistrița cu o plagă la nivelul membrului superior stâng.

În urma cercetărilor preliminare efectuate la fața locului după finalizarea intervenției s-a stabilit faptul ca incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat electrocasnic. (TV)“, a mai informat ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA