Poiana cu Narcise din Munții Rodnei este deschisă vizitatorilor, din această săptămână. Traseele au fost reîmprospătate și sunt marcate corespunzător cu săgeți și panouri informative. De asemenea, jandarmii montani sunt pe teren pentru a supraveghea fluxul de turiști, pentru a veni în sprijin acolo unde este necesar, dar și pentru a preîntâmpina eventualele incidente.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Dragii noștri știm că așteptați cu nerăbdare să ajungeți la Raiul Alb al narciselor de pe masivul Saca
Pentru a vă face călătoria cât mai ușoară în această săptămână colegii noștri și jandarmii montani din Rodna s-au ocupat de întreținerea traseului tematic spre poiana cu narcise și marcarea lui, acolo unde a fost cazul! 
O dată ajunși în satul Valea Vinului aveți posibilitatea de a urca la poiana cu narcise pe două trasee:
De pe Valea Secii unde drumul auto forestier este reabilitat aproape 2 Km, acesta se află la intrare în satul Valea Vinului.
De pe Dealul Popii, acest traseu se găsește la ieșire din satul Valea Vinului după ultimul pod din sat pe partea stângă spre drumul auto forestier Izvorul Roșu.
Pe tot parcursul drumului veți fi însoțiți de omulețul portocaliu, săgeți indicatoare și panouri de informare
Colegii noștri vor fi prezenți în teren alături de Jandarmeria Montană Rodna
Nu uitați- echipament corespunzător , musai ceva de „potol“ în rucsac și verificați Meteo.BN pentru starea vremii! “, au transmis reprezentanții Parcului Național Munții Rodnei.

SPUNE-TI PAREREA