O familie din Beclenuț a fost surprinsă de camerele de supraveghere aruncând deșeuri pe malul râdului Someș. Fapta a fost adusă în atenția publică de către directorul A.D.I. Deșeuri, Cristian Niculae, care a precizat că fapta este cu atât mai gravă cu cât cei responsabili au aruncat gunoaiele în prezența copiilor lor, dându-le un exemplu negativ.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Abandonul deșeurilor în natură este aspru sancționat de lege și nu vom tolera asemenea fapte!
În loc să-și învețe copiii cum să protejeze mediul înconjurător, unii părinți aleg să fie exemple negative pentru copiii lor și-i implică în abandonarea deșeurilor în natură. Persoanele C.V. și L.T.O. din Beclenuț au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate de inspectorii Corpului de Control al A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud în timp ce abandonau deșeuri într-o zona de pe malul râului Someș. Fapta este și mai condamnabilă în contextul în care aceste persoane au aruncat deșeurile în prezența copiilor lor.
Dacă ne comportăm astfel, nu mai avem nici o șansă la un viitor bun.
Cetățenii puși în fața dovezilor de către Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud și-au recunoscut faptele și au fost amendați cu suma de 10.000 lei.
Educația cu privire la protejarea mediului și respectul pentru natură trebuie făcută atât în familie cât și la școală. Altfel nu vom putea avea o natură mai curată, un mediu mai sănătos pentru noi și pentru copiii noștri.
Haideți să le punem pe toate la locul lor!“, a scris Cristian Niculae.

SPUNE-TI PAREREA