Subunitatea de Pompieri SMURD Lechința a sărbătorit azi cinci ani de când a fost inaugurată. Punctul de lucru a devenit funcțional în 2017 și reprezintă o șansă în plus la viață pentru mii de oameni din zona de câmpie a județului, care au nevoie de ajutor în cazul unor situații de urgență.

 

Punctul de Lucru Lechința împlinește cinci ani de la deschidere. Cinci ani de lucru în echipă, în care colegii noștri au dat dovadă de profesionalism, devotament și curaj în misiunile de salvare a vieților omenești și a bunurilor acestora, animalelor și a mediului înconjurător. Sunt doar primii cinci ani dintr-o poveste care continuă.
În ceas aniversar le urăm succes în activitatea profesională, sănătate și bucurii alături de cei dragi!
La mulți ani, dragi colegi!
Munca în echipă este combustibilul care permite oamenilor obișnuiți să obțină rezultate neobișnuite“, a trasmis ISU BN.

Pichetul de Pompieri Lechința s-a inaugurat în 2017 în prezența mai multor oficialități locale, județene, dar și a unor oaspeți de seamă de la nivel național.
Sediul unității a fost construit și bugetat de Primăria Lechința, investindu-se în jur de 1 milion de lei. .

Ministrul de Interne, Carmen Dan, secretarul de stat, Raed Arafat, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, prefectul județului, Ovidiu Frenț, colonelul Daniel-Marian Dragne, inspector general ISU, primarul Comunei Lechința, Romeo Florian, precum și mai mulți primari din zona de câmpie a județului și inspectori șefi ISU din județele învecinate, medici și asistenți din sistemul integrat de urgență, au participat la deschiderea oficială a punctului de intervenție pentru situații de urgență, care deservește în jur de 28.000 de oameni din această parte a județului.

Subunitatea de Pompieri SMURD Lechința a fost inaugurată! Peste 28.000 de oameni vor beneficia de ajutorul pompierilor militari și a paramedicilor

 

 

SPUNE-TI PAREREA