Drumul Blăjenii de Jos-Cepari a devenit impracticabil pentru șoferi, iar cei care au de străbătut acaestă porțiuen au ajuns la capătul răbdării. Gropi, noroi și porțiuni din care nu a mai rămas decât pământ care devine o mocirlă la fiecare ploaie – drumul DC31 C are de toate. Mai puțin asfalt.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Fac naveta de 2 ani pe acel drum, iar acum nu se mai poate. Nu mai avem pe unde să trecem și pe unde să ocolim gropile enorme. Am schimbat arcuri, capete de bară, telescop… să nu mai vorbim de consumul de combustibil. Este normal să plătim taxe și rovinietă ca să circulam pe un asemenea drum? Vă rog frumos să ne ajutați să rezolvăm situația. Poate instituția responsabilă nu are cunoștință despre situația din teren“, ne-a semnalat un cititor, pe adresa redacției.

Drumul ține de administrația comunei Șintereag unde primar este Ioan Bob. Pe site-ul primăriei există un proiect de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pe 2022, fiind prevăzută suma de 3 290 000 lei pentru modernizare infrastructură de interes local. Deși ne apropiem de mijlocul anului 2022, măsurile prevăzute pe hârtie nu se văd și în teren.

SPUNE-TI PAREREA