Un nou ansamblu rezidențial va fi gata, în această toamnă, în Bistrița. Este vorba de un proiect imobilar construit de Amicii Building, cu 32 de apartamente cu 2 sau 3 camere, dar și spații comerciale și spații verzi.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Căminul perfect pentru tine și familia ta?
Vã propunem spre cumpărare APARTAMENTE cu 2 și 3 camere în Ansamblul rezidențial Amicii Green Residence –bloc de locuințe colective, situat în Bistrița, str.Tărpiului , zona Liceul Creştin Logos
Regim de înălţime : P+2E+ER
Ansamblul rezidențial dispune 32 de unități locative și două spații comerciale , dispuse pe două scări.
Proiectul imobiliar este realizat cu folosirea materialelor de construcții de calitate superioară , cu utilizarea tehnologiilor inovative și performante.
Confortul și siguranța proprietarilor se numără printre prioritățile noastre, motiv pentru care am proiectat apartamente cu suprafețe generoase, luminoase și aerisite, înconjurate de spații verzi.
Apartamentele se predau la cheie, stadiul finisat; sunt bine compartimentate, beneficiază de finisaje premium și design interior modern: obiecte sanitare, parchet melaminat, gresie și faianță de calitate superioară, ferestre mari cu sticlă triplă, terasă spațioasă .
Fiecare apartament vine la pachet cu un loc de parcare, inclus în preț.
Prețuri apartamente cuprinse între 55000 euro – 130000 euro
Termen finalizare imobil: August – Septembrie 2022
#AmiciiGreenResidence – e locul în care ai tot ce-ți trebuie pentru a putea să- l numești “Acasă”!“ este mesajul transmis de companie.

Detalii la tel. 0740.15.88.84 – Ionuț Gîvan
0733.03.55.00 – Vasile Rognean
Notă: Imaginile tip randări sunt cu titlu de prezentare

SPUNE-TI PAREREA