foto: arhivă

Un tânăr de 17 ani este grav rănit după ce a încercat să își pună capăt vieții cu o armă de vânătoare. El s-a împușcat în piept și în abdomen, dar echipajele de salvare au ajuns la timp pentru a-i acorda primul ajutor, fiind transportat la spital. La locul intervenției a fost solicitat și un elicopter SMURD.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

„La locul solicitării, echipajul a găsit un tânâr de 17 ani, constient, colaborant, cu plagă la nivelul toracelui și al abdomenului. S-a acordat asistență medicală de urgentă la fața locului și s-a alertat echipajul de salvare aeriană pt a fi transferat pe calea aerului către o clinică de specialitate“, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ BN.

Poliția a fost, de asemenea, alertată, pentru a face cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs incidentul.

„Astăzi, polițiștii Postului de Poliție Comunal Rodna au fost sesizați prin Serviciul Unic de Urgență 112 cu privire la faptul că un tânăr este rănit.
Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.
În urma intervenției echipajelor medicale s-a constatat necesară transportarea tânărului la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor“, se arată într-o informare a IPJ BN.

Conform unei relatări mesager24.ro, băiatul locuia doar cu tatăl său, mama sa fiind decedată. În momentul în care a s-a împușcat, el era isngur acasă, împușcătura fiind auzită de vecini. Tânărul era elev la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița, mai notează susra citată.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

SPUNE-TI PAREREA