Una dintre cele mai populare competiții penru iubitorii de adrenalină va avea loc din nou în acest an, la finalul lunii mai. Concursul Hard Enduro Heniu, ediția cu numărul opt, se va desfășura în perioada 27-29 mai 2022, la Prundu Bârgăului, sub egida FRM – Federația Română de Motociclism.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Competiția este organizată de Asociația OFF Road Enduro Heniu în colaborare cu CS Master Bike Cluj și cu sprijinul Primăriei Prundu Bârgăului, Primăria comunei Leșu, Primăria Tiha Bârgăului, Ocolul Silvic Prundu Bârgăului, Ocolul Silvic Tiha Bargaului și Ocolul Silvic Leșu.

Hard Enduro Heniu (HEH) este o competiție de tip OPEN, deschisă atât concurenților români cât și celor de altă naționalitate și este înscrisă în calendarul oficial al Federației Române de Motociclism.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI

Vineri 27 mai 2022 prolog 15-20 km

08:00 – 14:00 înscriere participanți în locația taberei de bază
15:00 – ședință tehnică cu concurenții în locația taberei de bază
15:45 – prezentarea concurenților în zona de start a prologului
16:00 – start prolog aprox 15 km traseu padure
20:00 – festivitatea de premiere a câștigătorilor prologului
21:00 – 22:00 înscriere participanți în locația taberei de bază

Sambata 28 mai 2022 ziua 2 de concurs, de la 60-80km in functie de clasa

08:30 – ședință tehnică cu concurenții în locația taberei de bază
09:00 – plecare din tabăra de bază în coloană organizată spre zona de start
09:30 – start ziua 2

Duminica 29 mai ziua 3 aproximativ 30-40km in functie de clasa

ora 9:00 sedinta tehnica
9:30 incolonare catre zona de start
10:00 start
14:00 festivitatea de premiere

CONCURENȚI

Concursul Hard Enduro Heniu este deschis tuturor persoanelor care în momentul înscrierii au achitat taxa de participare și prezintă următoarele documente:

Concurenții români trebuie să detina licență hard-enduro validă emisă de FRM (Federația Română de Motociclism);
Concurenții români care nu au nici un fel de licență pot să achiziționeze de la Secretariatul Concursului licența hard-enduro emisă de FRM valabilă doar pentru concursul HEH. Prețul acestei licențe este 10 EUR per concurent.
Concurenții străini trebuie să aibe licență enduro internațională validă emisă de FIM/FIM-Europe (Fédération Internationale de Motocyclisme) sau licență enduro națională validă emisă de federația națională de motociclism din țara lor, ambele însoțite de permisiunea de start emisă de federația națională de motociclism din țara lor (documentul denumit Rider Start Permission);
Concurenții străini care nu au nici un fel de licență trebuie să aibe dezlegare emisă de federația națională de motociclism din țara lor (documentul denumit Rider Release) pentru a putea achiziționa de la Secretariatul Concursului licența hard-enduro emisă de FRM valabilă doar pentru concursul HEH. Prețul acestei licențe este 8 EUR per concurent.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al competiției.

SPUNE-TI PAREREA