Moda masculină începe să concureze serios domeniul „fashion“ feminin care a părut să fie tot timpul cu un pas în față în ceea ce privește complexitatea. Un cuplu de bistrițeni, Simi și Ramona Creța, au adus la Cluj-Napoca un renumit brand de haine bărbătești și și-au inaugurat magazinul cu un eveniment exclusivist. Prezentarea de modă din cadrul evenimentului a scos la iveală un arsenal de costume care a fascinat publicul, alunecând de la casual, sobru, la ultraelegant și chiar extravagant. Varietatea accesoriilor care vin alături de costumele masculine, este, de asemenea, surprinzătoare.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

La eveniment au fost prezenți importanți oameni de afaceri, cunoscutul actor și prezentator TV Cosmin Seleși, fostul fotbalist Ionuț Rada și promotor al unui stil de viață activă, influenceri, bărbați ce caută excelența în ținute impecabile, cu un stil vestimentar diferit și clar definit, dar și cei care abia încep să își cultive pasiunea pentru vestimentația masculină.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

Mai multe despre magazinul TORRES puteți afla în materialul de mai jos :

Magazinul de costume bărbătești al brandului TORRES Cerimonia -locul artei vestimentației masculine- s-a deschis și la Cluj-Napoca (FOTO/VIDEO)

Evenimentul a fost organizat de „Wolf Art – Agenția de imagine“, reprezentată de Mihaela Ivan.

Când am deschis • Wolf Art • Agenția de imagine • am mizat pe faptul că o să întâlnesc oameni #deTreabă și o să ajut cu tot ce știu și pot, brandurile pe care ei le clădesc.
… și uite că așa este!
Simi și Ramona Creța sunt bistrițenii noștri care au îndrăznit să aducă în România, deocamdată în Cluj-Napoca, un brand al artei vestimentației masculine care scoate din tipare pe oricine-l poartă.
Teoretic Torres este pentru bărbați, dar sincer vă zic că eu mă simt bine de tot în costumele lor“, a scris Mihaela Ivan.

[themoneytizer id=”92839-1″]

 

SPUNE-TI PAREREA