Un șofer care a acroșat un autoturism parcat pe un podeț are probleme cu legea după ce polițiștii au descoperit că băuse înainte de a se urca la volan. Acestea conducea pe DJ172D.

La data de 12 mai a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intervenit în Strâmba, pe Drumul Județean 172D, la un accident de circulație.

Un autoturism ce se deplasa pe direcția Ilva Mică înspre Josenii Bârgăului, în localitatea Strâmba a acroșat un autoturism parcat pe un podeț.

Polițiștii au identificat șoferul, un bărbat de 35 de ani, din Romuli. În urma testării cu aparatul etilotest a acestuia, polițiștii au constatat faptul că șoferul se află sub influența alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0.61 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea concentrației de alcool în sânge.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului în cadrul unui dosar cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA