Un accident a avut loc azi la Maieru, într-o zonă montană, unde două persoane s-au răsturnat cu un buldozer. La caz au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj SAJ, un echipaj salvamont și SVSU Maieru.

 

La fața locului echipajele au găsit două victime, ambele erau înafara buldozerului răsturnat. Din informațiile primite o singură persoană de sex masculin are nevoie de îngrijiri medicale, aceasta este conștientă, cooperantă, a transmis ISU BN. 

UPDATE: O singură victimă a fost transportată la UPU SMURD Bistrița de către echipajul SAJ, pentru îngrijiri medicale suplimentare. Aceasta prezenta multiple traumatisme.

Polițiștii din cadrul secției de Poliție a orașului Sângeorz Băi au intervenit, de asemnea, la eveniment, pentru a face cercetări.

Din primele informații, un bărbat de 60 de ani, din localitate, în timp ce conducea un buldozer pe un teren proprietate privată, s-a răsturnat suferind vătămări corporale.

La locul evenimentului a intervenit și un echipaj medical, bărbatul fiind ulterior transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului“, se arată într-o informare a poliției.

Foto: arhivă

SPUNE-TI PAREREA