Doi cai furați de la o stână din Corvinești au fost găsiți tocmai în județul Cluj. Hoții sunt bănuiți a fi doi tineri de 25 de ani din localitate care au reușit să și vândă animalele.

„La data de 1 mai a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați de un bărbat din Corvinești, cu privire la faptul că două cabaline care îi aparțin au fost sustrase de la o stână din extravilanul localității.
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au desfășurat activități complexe de documentare a faptei fiind sprijiniți de polițiștii Postului de Poliție Șieu Măgheruș, care la data de 3 mai a.c., au reușit identificarea primului cumpărător al cabalinelor, o persoană de pe raza localității Sărățel. Ulterior, pe raza județului Cluj, caii au fost identificați și recuperați de la o altă persoană.
În urma investigațiilor au fost identificate și persoanele bănuite de sustragerea cailor, respectiv doi tineri de 25 de ani, din Corvinești.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în vederea stabilirii întregii activități infracționale“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA