Atunci când ai nevoie de anvelope de vară, poți cumpăra online cele mai noi modele pentru autovehiculul tău. Vei ține cont de mai mulți parametri, de dimensiunile anvelopei, de marcă, de calitate, etc.

Magazinele online care vând anvelope au o ofertă bogată, pentru toate tipurile de autovehicule, iar cauciucurile sunt alese dintre cele mai căutate de către șoferi.

Dacă dotezi automobilul tău cu anvelopele potrivite, fiecare călătorie va fi parcursă în deplină siguranță, fiecare drum pe vreme dificilă de vară va fi mai simplu de străbătut. Vara oferă schimbări bruște de temperatură, vreme uscată sau dimpotrivă, ploi torențiale care fac carosabilul ud și alunecos.

Poți alege dintr-o varietate de anvelope, modelul potrivit. Unele din cele mai populare cauciucuri vara 195 65 r15 sunt produse de cele mai cunoscute companii din domeniu: GoodYear, Viking, Nokian, Barum , Hankook, Continental. Pentru a alege corect un set de anvelope vara 195 65 r15, e bine să știi dinainte ce dimensiuni să alegi. Pe anvelopele de vară sau în cartea tehnică a mașinii sunt trecute aceste dimensiuni necesare :lățime, înălțime, diametru radial

Există și alte caracteristici ale anvelopelor, în funcție de care vei putea selecta : indicele de viteză și indicele de sarcină, nivelul de zgomot, aderența anvelopei. De obicei, magazinele online care au în oferta lor  anvelope 195 65 r15 te ajută în alegerea anvelopei potrivite, fie direct prin consultanții online ai magazinului sau prinintermediul unui configurator.

Lățimea anvelopelor 195 65 r15 este mărimea laterală a profilului jantei, exprimat în mm, apare notat 195 pe flancul anvelopei. Raportul dintre înălțimea flancului și lățimea anvelopei, în inch, este 65. Diametrul jantei, tot în inch, este R15. Eficiența acestor cauciucuri 195 65 r15este un indiciu referitor la consumul de combustibil. Cu cât anvelopele sunt mai eficiente, rulează mai economic.

Ce anvelope 195 65 r15de vară poți achiziționa din magazinele online?

Unul din cele mai căutate modele de anvelope de vară este Kelly HP195/65 R15 91V, anvelope rezistente, fiabile, cu un raport corect calitate-preț. Special create din materiale de calitate, pentru deplasarea în siguranță în condiții de vară, aceste anvelope oferă o siguranța mai mare, o stabilitate fermăîn viraje dar și capacități optime defrânare la temperaturi ridicate.

Anvelopele de vară fabricate de Continental, model Premium Contact 195/65 R15 91H, sunt recomandate pentru calitate, comportament excelent în condiții dificile, rezistență la uzură. Frânarea este rapidă și precisă, pe carosabil ud iar randamentul kilometric este îmbunătățit, datorită compușilor din cauciuc, pe bază de silica.

Cauciucurile oferă un confort sporit datorităbenzii de rulare optimizată. Amestecul de polimerieste conceput pentru a spori eficacitatea anvelopei. Cauciucul este mai silențios, rulează ușor iar condițiile climaterice variate nu mai sunt o problemă, pe timp de vară. Iar rigiditatea profilului anvelopei ajută la scăderea nivelului de zgomot exterior, făcând și mai confortabilă experiența șofatului unui automobil dotat cu acest model de anvelope.

Unele din cele mai apreciate anvelope de vara sunt marca Nokian : modelul Nokian WETPROOF 195 65 R15 a atras atenția multor conducători auto. Stabilitatea și siguranța la volan, fiabilitate în timp, manevrabilitatea excelentă pe suprafețe umede sau uscate, toate sunt calități ce recomandă aceste anvelope pentru folosirea pe parcursul verii.

Dacă dorești să achiziționezi anvelope pentru trei anotimpuri: vara, toamna și primăvara, cea mai bună recomandare este cauciucul Nokian. Tehnologia Wetproof ajută la optimizareaabilităților de frânare pe teren umed și oferă rezistență excelentă la acvaplanare. Drumurile sunt parcurse în siguranță și confort, dacă autovehiculul este dotat cu anvelopele potrivite. Condițiile meteo de vară ( ploi, secetă, temperatori extreme) nu împiedică aceste anvelope să își demonstreze calitatea.

Un alt model recomandat de anvelopă pentru vară este 195 65 R15Barum Bravuris 5HM. În compoziția cauciucului sunt înglobate mai multe tipuri de compușidin silică, special concepuți pentru a încuraja aderența, rezistența la rulare și la temperaturi ridicate. Profilul anvelopei Barum Bravuris195 65 R15 este realizat în așa fel încât asigurărularea mai eficientă, evitarea derapajelor și a acvaplanării – fenomene des întâlnite pe traseele de vară.

Calitatea acestor anvelope de vară va ajuta orice șofer să conducă mai eficient pe carosabil umed sau uscat, să ofere stabilitate la volan și confort deosebit.

SPUNE-TI PAREREA