Un bărbat a suferit un accident chiar în timpul slujbei de Înviere. Acesta s-a izbit cu mașina de un pod de acces spre Mănăstirea Strâmba și a rămas încarcerat. Din fericire, în ajutor i-au sărit jandarmii de la Postul Montan Colibița.

„Mă aflam în zona Mănăstirii „Sf. Spiridon” din localitatea Strâmba, unde asiguram măsurile de ordine publică la slujba religioasă de Înviere alături de colegul meu sg. maj. Ionuț Morar-Ciurea, când un un bărbat care se deplasa pe DJ 172D, a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea și a izbit podul de acces din fața mănăstirii”, a relatat plt. adj. șef Daniel Buhai – șeful Postului Montan Colibița, citat într-un comunicat al jandarmeriei.

Jandarmii montani au intervenit imediat în sprijinul conducătorului auto care a rămas blocat în autovehicul. Bărbatul în cauză a fost scos din autoturism și a fost deconectat rapid acumulatorul, deoarece din zona motorului a început să iasă un fum dens.
A fost apelat Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, fiind solicitate la fața locului atât ambulanța cât și Poliția.
Din fericire conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate acesta aflându-se în afara oricărui pericol.

SPUNE-TI PAREREA