Viceprimarul municipiului Bistrița, Sorin Hangan a verificat reparațiile făcute recent pe drumul de centură și a concluzionat că acestea sunt acceptabile. El a îndemnat bistrițenii să folosească cu încredere site-ul primăriei, aplicația i-report și paginile de Facebook ale primăriei și ale celro aflați la conducere pentru a raporta probleme privind administrarea orașului.

Ora 18.00. Aproape în fiecare zi este ora la care îmi închei programul și mă îndrept spre casă. Nu vreau să sune a laudă, când am acceptat această poziție am știut bine ce mă așteaptă. De multe ori geamul primarului este luminat, semn că încă e acolo.
Există o sumedenie de probleme de rezolvat și lucruri de făcut, care sunt puțin cunoscute multora și care țin de administrarea curentă a orașului. Cu toate acestea se întâmplă să ne scape câte ceva, să apară decalaje față de programările făcute publice.
Ieri seară, de exemplu, mi-a trimis mesaj o doamnă din Unirea că de pe strada sa nu au fost ridicate deșeurile vegetale, deși acest lucru, potrivit programării, trebuia să se fi întâmplat deja. Am remediat repede situația.
Vă îndemn, așadar, să anunțați imediat când sesizați nereguli. Aceste anunțuri ne sunt extrem de utile și vă garantez că se va interveni de urgență pentru îndreptarea lor. Folosiți orice canal aveți la dispoziție: site-ul primăriei, aplicația i-report, paginile noastre de Facebook, etc.
Vă încurajez: implicați-vă!
Astăzi, am fost să văd cum au fost făcute reparațiile pe șoseaua de centură.
Concluzia? Acceptabil, însă e imperios să urgentăm procedurile pentru a ajunge cât mai repede să deschidem șantierul pentru construcția unei centuri care să fie cu adevărat ocolitoare“, a scris primarul pe pagina sa oficială de facebook.

SPUNE-TI PAREREA