Un proiect important pentru producătorii și agenți comerciali din orice oraș este o piață agro alimentară într-un spațiu acoperit, care să ofere condiții optime pentru desfășurarea activității. Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, a prezentat imagini cu noua Piață Mare Agroalimentară care se va contrui în curând.

Vă prezint cu bucurie cum va arăta noua Piață Mare Agroalimentară a orașului Beclean, care va contribui considerabil la creșterea calității vieții cetățenilor orașului Beclean și a celor din împrejurimi.
Noua Piață Mare Agroalimentară va fi construită din fonduri europene după un concept modern, care va cuprinde și un parking subteran, precum și spații exterioare pietonale cu zonă verde. Arhitectura clădirii se îmbină cu zona unde va fi construită, exteriorul fiind unul cu tonuri neutre și din materiale potrivite cu mediul înconjurator.
Piața ca atare va avea spații comerciale de toate tipurile: zone frigorifice, zone destinate comercializării de fructe-legume, brânzeturi și produse alimentare specifice zonei, produse agricole, băuturi, produse vegetale, produse de pomicultură, flori. În plus, piața va cuprinde spații comerciale destinate vânzării de produse non-alimentare (haine, unelte și scule agricole, produse meșteșugărești) și multe altele.
Astfel, toți comercianții din zonă și toți cetățenii orașului Beclean și din împrejurimi vor avea acces la o Piață Mare Agroalimentară cu toate dotările necesare, la standarde europene“, a transmis Nicolae Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA