Foto cu caracter ilustrativ

Un autoturism în valoare de 30 000 de euro, căutat de autoritățile din Germania, a fost descoperit de către polițiștii din Sângeorz-Băi după ce au intervenit la un accident.

La data de 9 aprilie a.c., polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme, soldat cu pagube materiale. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că unul dintre autoturismele implicate, condus de un bărbat de 56 de ani, din Cugir, județul Alba, figura ca fiind căutat în vederea confiscării.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale care s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de tăinuire. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că autoturismul, în valoare de aproximativ 30.000 de euro, este căutat de autoritățile din Germania pentru a fi confiscat.

Autoturismul a fost ridicat în vederea indisponibilizării, iar polițiștii continuă cercetările în vederea documentării faptei sub toate aspectele ei, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA