Un șofer de 64 de ani din Rusu de Sus, comuna Nușeni din Bistrița-Năsăud, a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un șanț. Șoferul era în stare avansată de ebrietate și, pe deasupra, nu avea nici permis de conducere. Accidentul s-a petrecut în ziua de 26 martie și la caz au intevenit polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean.

Din primele verificări, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a căzut într-un șanț de pe partea stângă a sensului de mers. A fost identificat șoferul, un bărbat de 64 de ani, din Rusu de Sus.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1,04 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA