Doliu în rândul oamenilor bisericii și a credincioșilor din Bistrița-Năsăud. Preotul Stelian Părăscan, care a slujit la parohia ortodoxă din Livezile, s-a stins din viață. Acesta a murit la doar 50 de ani, după o grea suferință.

„După o grea suferință de două săptămâni, părintele Părăscan Stelian în vârstă de 50 de ani, preot paroh la parohia ortodoxă Livezile s-a stins ca o lumânare”, au anunțat astăzi reprezentanții Protopopiatului Ortodox Bistrița.

Preotul Stelian Părăscan a slujit la parohia Poiana Ilvei timp de aproximatitv 11 ani, după care a fost preot la Livezile încă 13 ani. El a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi fii.

Printre cei care au transmis condoleanțe familiei se numără și Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

„Părintele Stelian a fost și va rămâne în memoria tuturor un păstor luminos care a slujit Biserica în toată viața sa cu multă dăruire de sine. În aceste momente grele, adresez familiei Părintelui și tuturor celor care l-au cunoscut, un gând de mângâiere. Veșnica lui pomenire! Dumnezeu să va dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros. Sincere condoleanțe!”, a transmis Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA