Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 59 de ani din Salva a murit în această dimineață, în urma unui accident de tren. Acesta a fost lovit de trenul Regio 4701, între stațiile Năsăud și Salva. La locul accidentului a intervenit o ambulanță, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru vitimă. Circulația feroviară a fost blocată timp de aproximativ 50 de minute.

În această dimineață, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Salva au fost semnalați despre producerea unui accident feroviar.
Pe raza localității Salva, între stațiile Năsăud și Salva, un tren Regio 4701, ce se deplasa pe relația Ilva Mică înspre Beclean a surprins și accidentat o persoană.
La locul evenimentului, polițiștii au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Salva, care în urma intervenției echipajelor medicale s-a constatat că a decedat.
Mecanicul de locomotiva a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Circulația feroviară a fost blocată pentru aproximativ 50 de minute.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Județean Transport Feroviar Bistrița-Năsăud, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, totodata în cauză fiind dispusă o expertiza medico-legală a cadavrului bărbatului“, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA