Ce ne dorim atunci când ieșim dintr-un salon de hair and beauty? Să fim mulțumiți de serviciile pe care le-am primit, să ne simțim mult mai relaxați și cu o stimă de sine mult mai crescută.

Pentru că da, în general, acesta este efectul saloanelor de beauty, să ne redea acea stare de bine pe care o pierdem din cauza stresului, problemelor cotidiene și timpului care oricum nu ne ajunge niciodată. O mare parte din zi ne-o petrecem la muncă, iar atunci când plecăm abia așteptăm să ne relaxăm și să uităm de acele ore obositoare în care șeful nu este mulțumit niciodată de munca prestată. Și parcă nici nu îndrăznim uneori să ne mai învoim de la muncă, câteva ore, pentru a ajunge la o programare, știind că trebuie să găsim scuze sau să mințim pentru a ne da voie sa plecăm. Așadar, trebuie să ne organizăm timpul rămas după orele de muncă, doar că de puține ori se întâmplă să mai găsim un loc liber.

Cu Stailer însă este mult mai simplu să ne programăm la un salon de hair and beauty, fiind vorba de o aplicație tot mai accesată de publicul român și apreciată pentru avantajele pe care le oferă.

Cu aplicația Stailer îți poți organiza timpul

 Dacă vrei să te programezi la o frizerie Bistrita, spre exemplu, și nu ai timp să suni de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber, cu aplicația Stailer te poți programa instant.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația din Magazin Play, App Store sau App Gallery și să cauți salonul și stilistul potrivit pentru tine și să te programezi în funcție de timpul tău și nu al stilistului. Tu alegi, data, ora și ziua fără a fi condiționat de nimic. Poți să vezi aici aplicatia Stailer pentru mai multe detalii. În acest sens, nu va mai trebui să pleci mai repede de la muncă, ci să te programezi în timpul tău liber.

Pe Stailer ai toate detaliile de care ai nevoie: durata și prețul serviciului ales de tine, locația prin Google Maps, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer, cât și fotografii din cadrul saloanelor, cât și al lucrărilor efectuate de stiliști. Alegi orice serviciu de beauty de care ai nevoie și te poți bucura de relaxare și răsfăț.

Programează-te gratuit cu Stailer

Ce trebuie să știi este că Stailer poate fi utilizată din nu mai puțin de 40 de orașe din România și nu se oprește aici.

Accesând aplicația vei vedea dacă și orașul tău este pe listă. Și nu uita, dacă vei călători sau poate ai vreun eveniment important în alt oraș și ai nevoie de o programare la un salon de beauty, poți accesa Stailer pentru a găsi instant un loc liber pe scaunul unui stilist. În plus, aplicația poate fi utilizată nelimitat, fără costuri.

Bucură-te de beneficiile pe care le oferă Stailer și fă-ți o programare instant la un salon de beauty.

Date de contact: support@stailer.ro

SPUNE-TI PAREREA