Hotelul Roser House de la Colibița este primul hotel de patru stele din zonă care, acum cinci ani, a dus stațiunea la un alt nivel în ceea ce privește exigențele din domeniul ospitalității. Hotelul a reușit să îmbine, cu succes, luxul și frumusețea naturală a peisajului, fiind construit în așa fel încât locul să se integreze și să pună în valoare zona splendidă a lacului înconjurat de păduri și munți.

Odată cu relaxarea tuturor restricțiilor, după doi ani în care industria ospitalității a avut mult de suferit, răsăritul de soare se anunță mai strălucitor la Roser House care a pregătit, anul acesta, câteva surprize pentru clienții fideli, dar și pentru noii oaspeți care urmează să îi treacă pragul. Deocamdată, conducerea hotelului nu a dat mai multe detalii, dar cert este că, în luna aprilie, este obligatoriu să ne relaxăm, să uităm de griji, de știri negative și de gânduri negre la Colibița!

Roser House are o ofertă de Paște care sigur va da un restart celor care aleg să se relaxeze aici. Trei nopți de cazare, cu mic dejun și masă de Paște, piscină încălzită, spa și acces la multe alte facilități ale hotelului. Rezervările se fac pentru perioada 22.04-25.04.2022, până în data de 31.03.2022, la numărul de telefon 0756169531.

Puteți consulta oferta completă în fișierul de mai jos:

 

Roser House, hotelul care a dat tonul unor noi exigențe la Colibița

Stațiunea Colibița este legendară pentru peisajul de vis, dar și pentru proprietățile deosebite ale aerului. Zona a fost intens vizitată, dintotdeauna, dar și-a câștigat renumele național abia de câțiva ani. Iar hotelul Roser House a contribuit din plin la acest lucru, fiind prima locație de lux, cu piscină exterioară încălzită, cinema 3D, restaurant modern, sală de conferință, sală de jocuri pentru copii, sală de fitness etc. Hotelul este vizitat anual de mii de turiști și printre oaspeți s-au numărat și câteva vedete din România care au apreciat foarte mult locul și ospitalitatea de aici.

Avem peste 1100 de recenzii pe google și nota 9.4 pe cea mai mare platforma de rezervări din lume, lucru care ne obligă să continuăm pe aceeași linie, poate chiar mai bine. Sunt oaspeți care ne vizitează în fiecare an și ne bucură foarte mult când zic că vor reveni“, a spus Anamaria Ștefănuțiu, managerul hotelului.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA