Un adolescent a fost găsit azi, fără suflare, în curtea casei în care locuia, în comuna Lunca Ilvei. Un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor, dar, din păcate, nu a putut fi readus la viață.

„Timp de mai bine de o oră echipajele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, dar din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor aplicate și a fost declarat decesul la fața locului“, a transmis ISU BN.

UPDATE: Trupul tânărului a fost transporta la morgă, pentru efectuarea autopsiei.

„În această dimineața, polițiștii au fost semnalați prin apel la 112, despre faptul ca o persoană a fost găsită inconștientă in Lunca Ilvei.Un minor de 16 ani, din localitate, în timp ce se afla la domiciliu a fost găsit în stare de inconștiență de către un vecin.În urma intervenției echipajelor de prim ajutor și efectuării manevrelor de resuscitare, a fost din păcate constatat decesul minorului. Polițiștii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale, trupul tânărului fiind transportat la secția prosectura a spitalului.Cercetările sunt continuate în vederea lămuririi împrejurările în care minorul a decedat, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă“,  a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA