Copiii din comuna Căianu Mic vor avea posibilitatea să joace fotbal și handbal, datorită unui parteneriat dintre administrația comunei și Clubul Sportiv Gloria Bistrița-Năsăud 2018. Copiii și tinerii selecționați, atât la fotbal, cât și la handbal, vor fi legitimați la Clubul Sportiv Gloria Bistrița 2018!

Vestea a fost dată de către primarul comunei, Paul Știr, care a avut o întâlnire cu Kecskes Simionca Tiberiu-Ciprian – Vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Cosma Vasile Eugen – directorul CS Gloria.

Continuăm proiectele în SPORT!
Astăzi, împreună cu domnii Kecskes Simionca Tiberiu-Ciprian – Vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Cosma Vasile Eugen – Director al Clubului Sportiv Gloria Bistrița 2018, am pus bazele unui parteneriat pentru înființarea unor secții de FOTBAL și HANDBAL, în comuna Căianu Mic!
În perioada următoare vom demara procedurile de selecție în vederea formării grupelor de copii și juniori la FOTBAL și HANDBAL!
Acest proiect se adresează tuturor copilașilor și tinerilor din comuna noastră! Antrenamentele se vor desfășura pe plan local, pe terenurile de sport din localitățile Dobric și Căianu Mare, precum și în sala de sport din Căianu Mic!
Toți copiii și tinerii selecționați, atât la fotbal, cât și la handbal, vor fi legitimați la Clubul Sportiv Gloria Bistrița 2018!
Mulțumesc Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Clubului Sportiv Gloria Bistrița 2018, pentru concretizarea acestui parteneriat cu Primăria Căianu Mic, parteneriat atât de necesar pentru practicarea sportului pe plan local, județean și nu numai!
Doamne ajută!“, a transmis Paul Știr.

Anul acesta, în Căianu Mic se vor finaliza și lucrările la sala de sport. În exteriorul sălii de sport, pe terenul generos din jurul clădirii, vor fi amenajate locuri de joacă, o zonă de fitness în aer liber, teren sintetic de fotbal cu nocturnă, terend e tenis, pe zgură, cu nocturnă, alei pietonale, spații verzi cu iluminat pe timp de noapte, dar și o zonă smart cu acces liber la internet și posibilitate de încărcate a dispozitivelor.

Un loc de joacă cu aparate de fitness în aer liber va fi amenajat, de asemenea, și în localitatea Dobric.
Mai mult de atât, primarul Paul Știre are de gând să construiască o sală de fitness administrată de primărie, cu prețuri accesibile pentru localnici, dar și pentru alți locuitori de pe Valea Țibleșului.

Ne dorim și amenajarea unei săli de fitness publice care să fie amdinsitrată de către primărie, bineînțeles, cu acces contracost, dar să fie o sală de fitness pentru comuna noastră, dar și pentru ceilalți doritori din satele vecine. Nu mai este o astfel de sală pe Valea Țibleșului. Am identificat deja spațiul necesar“, a declarat primarul Paul Știr pentru Observator BN.

SPUNE-TI PAREREA