O femeie de 45 de ani din Bistrița a suferit un accident vascular în timp ce se afla în mașină. Ea a fost găsit inconștientă, în zona Vamă din Subcetate.
La fața locului a intervenit un echipaj a Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Femeia a fost stabilizată și transportată la unitatea de primire urgențe din Bistrița, pentru investigații medicale și tratament.

2 COMENTARII

  1. De unde aveți această informație eronata,mașina am condus-o eu,sunt bărbat 47 de ani, sunteți mizerii,uitați-vă la Bistriteanul ce scrie,jegoșilor.

    • Ba gunoiule, reprezinti cea mai joasa speță a societății, nevastă ta e probabil la terapie intensivă și tu te iei de niște știri? Să îți fie rușine mizerie umană, cum poți să te gândești in asemenea clipe, în care sper că soția ta să scape cu bine, și tu să fii așa de măgar să împroști cu venin, du-te în pizda mă-tii in baie, dă-ti două palme și încearcă să fii un om mai bun. Nu am văzut nimic denigrator in text și nici măcar dezvăluirea unei identități, ca să justifice limbajul tău de porc borat. Încă o dată, tine minte, boule, orice om normal compătimește tragedia doamnei și îi dorește numai bine. Dar tu, prin comportamentul tău, îi faci numai rău. Încerc să îți subliniez că, în loc să ne concentrăm pe lucruri pozitive, devenim jigodii.

SPUNE-TI PAREREA