Ioan Denes (PSD)

Senatorul PSD BN, Ioan Deneș, a fost interveievat de echipa Revista Esentza, revista elevilor editată de grupul Esentza Robotics din Beclean, orașul natal al senatorului. Echipa de robotică din Beclean a devenit faimoasă la nivel național după performanțele din acest domeniu.

Editorii revistei l-au întrebat pe senatorul Ioan Deneș, printre altele, ce le transmite tinerilor din ziua de azi și ce sfaturi le poate oferi pentru a-și alege un drum în viață.

Fiecare trebuie să creadă în propriile puteri de a reuși în viață. Atunci când îți propui mult, vei și obține mult. Dacă îți vei propune puțin, vei obține puțin sau aproape nimic. Școala generală și liceul reprezintă o perioadă în care adolescentul se formează profesional pentru ceea ce va fi ca specialist în viitor. Este clar că în această perioadă apar niște oportunități care ar fi foarte bine dacă cât mai mulți dintre adolescenți ar știi să profite de acestea. Viața ca și oportunitate este teoretic egală pentru toți, dar o să vedeți că pe parcursul anilor, drumurile generației din care fac parte adolescenții, vor fi foarte diferite pentru fiecare în parte. În societate, apar aceste oportunități și în funcție de perioadele în care trăim. În momentul în care apar aceste oportunități, adolescentul trebuie să ia deciziile corecte“, le-a transmis Ioan Deneș.

Puteți citi interviul integral pe pagina oficială Revista Esentza.

SPUNE-TI PAREREA