Un bărbat de 61 de ani, băut la volan, a fost observat conducând haotic pe Bulevardul Decebal din Bistrița. Acesta a acroșat mai mulți stâlpi care separă sensurile de mers, așa că polițiștii și-au dat seama că ceva e în neregulă și i-au făcut semn să oprească. Bărbatul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a intrat în coliziune cu o mașină parcată.

„Dosar penal pentru un bărbat de 61 de ani, care nu a oprit la semnalul polițiștilor

 

La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița în cadrul activităților de supraveghere și control în trafic, au observat un autoturism care în timp ce se deplasa pe strada Bulevardul Decebal a acroșat mai mulți stâlpi din material plastic care separă sensurile de mers.

 

Folosindu-se de semnalele acustice și luminoase, polițiștii au solicitat conducătorului autoturismului să oprească, însă acesta și-a continuat deplasarea, intrând în coliziune ulterior și cu un autoturism parcat regulamentar.

Cu sprijinul unui echipaj al Jandarmeriei Bistrița, bărbatul a fost interceptat și imobilizat iar ulterior condus la sediul Poliției Municipiului Bistrița.

Șoferul, un bărbat de 61 de ani din Bistrița, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,55 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru

recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier cu privire la infracțiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând documentarea faptei”, 

SPUNE-TI PAREREA