Gloria 2018 s-a impus astăzi categoric în fața CSU Reșița cu scorul 28-14, la pauză 16-6, în primul tur al acestei competiții.
Pe lângă jucătoarele experimentate și valoroase ale echipei din Liga Florilor MOL, antrenorii au mizat în acest meci pe tinerele handbaliste de la Divizia A – Maria Țanc, Oana Căprar, Cristina Lung și Krisztina Munteanu Korodi, care au demonstrat încă o dată că viitorul Gloriei este pe mâini bune la Bistrița. Dacă pentru Maria acest meci a fost încă o confirmare a faptului că își merită locul la prima echipă, pentru Oana, Cristina și Krisztina acesta a fost primul meci pentru echipa mare a clubului nostru.
Vă felicităm fetelor și vă dorim să reveniți cât mai des pe semicerc, alături de colegele voastre de la Ligă.

Au înscris pentru Gloria 2018: Sonia Seraficeanu – 9 goluri, Laura Moisă – 5, Florina Chintoan – 4, Alexandrina Cabral Barbosa – 2, Maria Țanc – 2, Oana Căprar – 2, Almudena Rodriguez – 1, Ana Maria Iuganu – 1, Krisztina Munteanu Korodi – 1, Bianca Bazaliu – 1.

În turul doi al Cupei României FAN Courier vom întâlni în 23 martie, învingătoarea dintre CSU Neptun Constanta și HC Zalău, meci programat să se dispute joi de la ora 11.00, la Constanța.

„Mulțumim pentru încurajări și susținere Peluza Albastră! Sunteți minunați, băieți!“, a transmis CS Gloria Bistrița suporterilor.

SPUNE-TI PAREREA