Două acorduri de colaborare s-au semnat sâmbătă, 12 februarie, la Primăria Bistrița: acordul de Colaborare între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Municipiul Bistrița, Primăria Budacu de Jos și Primăria Livezile, pentru realizarea obiectivului de investiții „Varianta de ocolire Bistrița” și Acordul de Colaborare între Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Consiliul Județean Cluj, Primăria Bistrița și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru realizarea obiectivului de investiții „Drum expres Cluj-Dej-Bistrița”.

La eveniment au fost prezenți ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ministrul Apărării, Vasile Dîncu, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, vicepreședintele Senatului, Paul Stănescu. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, invitat și el, a lipsit, fiind confirmat pozitiv cu varianta Omicron.

Marcel Ciolacu a lăudat colaborarea dintre Primăria Bistrița, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Consiliul Județean Cluj.

Cam așa arată din punctul meu de vedere România normală, o administrație publică fără culoare politică. A doua zi după ce se termină alegerile locale, aleșii locali trebuie să facă lucrurile pentru care au fost aleși, să dezvolte comunitățile. Este un exemplu de bună practică, poate reușim să-l exportăm și în administrația centrală. Faptul că dvs. ați reușit aici, împreună, să demarați aceste proiecte ambițioase merită felicitări”, a declarat Marcel Ciolacu, la evenimentul de la Primăria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA