Un tânăr de 25 de ani din Prundu Bârgăului a fost reținut pentru 24 de ore, după o urmărire ca în filme. El a atras atenția polițiștilor în timp ce conducea o motocicletă off-road, fiind somat să oprească. Tânărul a accelerat și a reușit să conducă până la intrarea în Bistrița cu poliția pe urmele sale. Din cauza vitezei, a acroșat și o mașină parcată. Tânărul a fost testat, dar nu consumase nici droguri și nici alcool.

În fapt, ieri, în jurul orei 16.30, pe strada Secu, din localitate, polițiștii l-au observat în trafic, în timp ce conducea o motocicletă off-road, tip cross, iar în momentul în care a observat echipajul, a accelerat. A fost urmărit în trafic, pe Drumul Național 17, de autospeciala cu semnale acustice și luminoase din cadrul Secției 2 Prundu Bârgăului.
La intrarea în municipiul Bistrița, cel mai probabil din cauza vitezei excesive, a acroșat un autoturism parcat. Conducătorul a coborât și a fugit, dar a fost imobilizat și condus la sediul Poliției pentru audieri.
A fost testat cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele fiind negative. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar motocicleta nu era înregistrată sau înmatriculată.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

UPDATE: Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița care a dispus plasare sub control judiciar pentru 60 de zile.

SPUNE-TI PAREREA