Un tânăr de 21 de ani din Budacu de Sus, aflat în arest la domiciliu, a fost prins la plimbare cu o mașină neînmatriculată și fără permis de conducere. Acesta s-a ales cu 24 de ore de arest, fiind propusă reținerea sa pentru 30 de zile.

„La data de 2 februarie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de evadare, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

Vizat de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani care era plasat în arest la domiciliu, la locuința sa din Budacu de Sus. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 31 ianuarie a.c., acesta ar fi încălcat cu rea-credință obligațiile dispuse, ar fi părăsit locuința fără a avea încuviințarea organului judiciar care a dispus măsura preventivă, ar fi condus pe un drum comunal din localitate de domiciliu un autovehicul neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule.

 

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 ore, plasat în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Biroul Supravegheri Judiciare din cadrul Serviciului de Investigații Criminale”, se arată într-un comunicat al IPJ BN.

 

 

SPUNE-TI PAREREA